Κλειστό θα παραμείνει το Miraggio Thermal Spa Resort στο Παλιούρι Χαλκιδικής το καλοκαίρι του 2020

Παρ’ότι η επιχείρηση εναρμονίστηκε απόλυτα με τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του COVID-19, δημιουργώντας τα Miraggio Supreme Standards, η διεύθυνση αποφάσισε το ξενοδοχείο να επαναλειτουργήσει τη θερινή περίοδο του 2021.

Το γνωστό Miraggio Thermal Spa Resort στο Παλιούρι  Χαλκιδική δεν πρόκειται να λειτουργήσει την τρέχουσα θερινή περίοδο.

Ο CEO του ξενοδοχείου κ. Αλέξανδρος Γιαννακίδης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

”Όπως έχετε ήδη παρατηρήσει, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του COVID19, χειριστήκαμε την κατάσταση με σθένος, ενημερώνοντάς σας συνεχώς για κάθε εξέλιξη. Η ευθύνη, η αξιοπιστία και η απαράμιλλη φιλοξενία μας ήταν πάντα το τρίπτυχο της επιτυχημένης πορείας μας.

Παρ’ότι η επιχείρηση εναρμονίστηκε απόλυτα με τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του COVID-19, δημιουργώντας το πληρέστερο πρωτόκολλο, με διεθνείς συνεργασίες, τα Miraggio Supreme Standards, η ασφάλεια των επισκεπτών, των υπαλλήλων και των συνεργατών μας έχει πρωταρχική και κυρίαρχη σημασία.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και στάθμισης της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε, σε συνδυασμό με τα αχαρτογράφητα νερά της εξέλιξης και της διασποράς της νόσου, καθώς και την αυξανόμενη τάση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις γείτονες χώρες, αποφασίσαμε το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα να μη λειτουργήσει για τη θερινή περίοδο του έτους 2020.

Σε αντίθεση με την απρόβλεπτη αυτή συνθήκη, η έμπειρη ομάδα μας δηλώνει βροντερό ‘παρών’, με υπαρκτό σχεδιασμό για το πρόγραμμα λειτουργίας του ξενοδοχειακού μας συγκροτήματος και τη βέλτιστη υποδοχή όλων κατά τη θερινή περίοδο του έτους 2021.

Θέλουμε όλοι να είναι ξένοιαστοι ώστε να μπορούν να απολαύσουν το πανέμορφο καταφύγιό μας όταν συναντηθούμε ξανά, οπότε θα αφιερώσουμε αυτό τον χρόνο για να προετοιμαστούμε για αυτό και θα σας καλωσορίσουμε ξανά το 2021 κάνοντας ό,τι κάνουμε καλύτερα… να σας χαρίζουμε παντοτινές αναμνήσεις!”