Κυριάκος Κυριάκος (ΠΑΟΚ): Η αντίδρασή του στις αιχμές Κούγια προς Γ. Σαββίδη

Η έμμεση αναφορά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ στον Αλέξη Κούγια

Με μία ανάρτηση που αναφέρεται εμμέσως στον Αλέξη Κούγια και τις δηλώσεις του για την φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης, ο Κυριάκος Κυριάκος, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, τοποθετείται επί του ζητήματος, λέγοντας πως «Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη».

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος.  

«Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμία συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του.

Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ.

Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα τις ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες.

Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι «άνθρωπος».