Μήνυμα συμπαράστασης του Δημάρχου Πολυγύρου στους κατοίκους της Ολυμπιάδας

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος επισκέφθηκε την Ολυμπιάδα για να εκφράσει από κοντά την συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Αριστοτέλη και στους κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα ο κ. Ζωγράφος συμμετείχε και στη σύσκεψη που έγινε χθες το πρωί με το κυβερνητικό κλιμάκιο, καθώς περιοχές του δήμου Πολυγύρου, στα όρια με το δήμο Αριστοτέλη, επλήγησαν από τη θεομηνία.

Ο κ. Ζωγράφος σε μήνυμά του ανέφερε:

“Βρέθηκα κοντά στους φίλους και πατριώτες της Ολυμπιάδας, που επλήγησαν από τις τελευταίες πλημμύρες. Η καθημερινότητα, μας επιβάλει συνεχή πρόληψη και αντιπλημμυρική προστασία. Στη σύσκεψη που ακολούθησε με το κυβερνητικό κλιμάκιο,  συζητήθηκε η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, ώστε να αποφθεχθούν στο μέλλον τέτοιου είδους δυσμενή φαινόμενα και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες όχι μόνο για την εν λόγω περιοχή αλλά και για το Δήμο Πολυγύρου (περιοχή Πλανών, Χαβρία κ.λ.π).

Ο Δήμος Πολυγύρου και εγώ προσωπικά, θα είμαστε κοντά στους κατοίκους της Ολυμπιάδος και στο Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο, σε οτιδήποτε μας ζητηθεί. Τα συναισθήματα και η αγάπη μου για το Δήμο Αριστοτέλη και ιδιαίτερα για την περιοχή της Ολυμπιάδος , όπου βίωσα τα παιδικά μου χρόνια, δε μπορούσαν να με κρατήσουν μακριά τέτοιες ώρες.

Είμαι δίπλα τους”.