Ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας βράβευσε το Φιλανθρωπικό Σωματείο AUSTRALIAN HELLENIC MEDICAL CHARITY INC

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς βράβευσε χθες, Πέμπτη 2 Αυγούστου, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Australian Hellenic Medical Charity inc για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ως την ελάχιστη αναγνώριση του φιλανθρωπικού έργου και  την προσφορά των Ελλήνων της Αδελαίδας της Αυστραλίας στο νοσοκομείο Πολυγύρου, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας συναντήθηκε με τον κ. Soto Phillis, που κατάγεται από τη Ν. Τρίγλια και ως εκπρόσωπο και μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Australian Hellenic Medical Charity inc, του παρέδωσε τιμητικό δίπλωμα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καρράς σημείωσε: ‘’ Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη των Δημοτών του Δήμου Ν. Προποντίδας, να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ κι εγώ προσωπικά, για την προσφορά του πολύτιμου ιατρικού μηχανήματος  στο Νοσοκομείο του Νομού μας αξίας 75.000 δολαρίων, αλλά και συνολικά για την κοινωνική δράση και προσφορά του Σωματείου σας και όλων των Ελλήνων της Αδελαίδας ’’

Οι δράσεις του Σωματείου δεν σταματούν εδώ, αλλά θα επεκταθούν σε προσφορές ιατρικών μηχανημάτων εργαλείων και υλικών και σε άλλα Νοσοκομεία και Μονάδες Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος.