Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 84η ΔΕΘ 2019 στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ)

Συμμετέχοντας στο περίπτερο 3 και στο stand 17, το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος,  έδωσε το δυναμικό του παρών στην 84η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και για ακόμη μια χρονιά η συμμετοχή του ξεχώρισε και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φιλοξένησε επιχειρήσεις του Νομού από διάφορους κλάδους, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του, την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγής και το άνοιγμα νέων συνεργασιών.

Το πρωί της Κυριακής της 8ης Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των περιπτέρων της Κ.Ε.Ε.Ε. και ακολούθησε επίσκεψη σε όλα τα περίπτερα που συμμετείχαν υπό την αιγίδα της.

Το πρωί της Κυριακής 08/09/2019, ο Πρόεδρος του κος Κουφίδης Ιωάννης σε δήλωσή του ανέφερε ότι «είναι υποχρέωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής  η στήριξη των επιχειρήσεων μελών του, γιατί στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας και βιώνει ο κάθε επαγγελματίας και επιχειρηματίας, μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα  δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας».

Οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην 84η ΔΕΘ, μαζί με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής είναι:

ΑΦΟΙ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ ΟΕ «ΣΠΙΤΙΚΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ»

Βιομηχανία κατεψυγμένης ζύμης

HALKIDIKI FOODS EE «HALKIDIKI FOODS»

Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα

ΡΟΥΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ «LAVAKAMIN»

Ενεργειακά τζάκια – μαντεμένια είδη   

ΒΑΛΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  «RE/MAX Metron»        

Μεσιτικές υπηρεσίες

ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ «PAGONIS OILS»

Καλλιέργεια και επεξεργασία αιθέριων ελαίων

ΓΑΒΑΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  Shima Gavanas

Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα, σίτες, κάγκελα

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, επισκέφτηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, άλλων Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.