ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 12 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας,σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στηνΆρτα, επέλεξε το Ακριβές Σκορ, σε τέσσερις αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και τα Κύπελλα Ιταλίας και Πορτογαλίαςκαι κέρδισε 12.499,25 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο Σκορ 4 (νικητής σε τέσσερις κούρσες) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.239 ευρώ. Επίσης, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.502 ευρώ. Τζακ ποτ σημειώθηκε στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες) και το ποσό που μεταφέρεται στην επόμενη ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση είναι 12.400 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το SuperΠαρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα SuperΠαρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

ΤοΠάμε Στοίχημα προσφέρειτρία SuperΠαρολί,το Σάββατο 23 Δεκεμβρίουκαι την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου. Το Σάββατο, το πρώτο SuperΠαρολί περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Έβερτον-Τσέλσι και Νάπολι-Σαμπντόρια και το δεύτερο έχει τις νίκες της Βαλένθια, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους. Την  Τρίτη, το SuperΠαρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τσέλσι και της Λίβερπουλ.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν δύο SuperΠαρολίτην προηγούμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου (με τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (με τις νίκες της Γιουβέντους, της Ναντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

 

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

 

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr