ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Στο τέλος θα ζητήσουν και αναβολή των Χριστουγέννων

Για θράσος των ερυθρόλευκων κάνει λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το αίτημα του Ολυμπιακού στη Super League για την αναβολή του παιχνιδιού ΠΑΟΚ – Ξάνθη, σχολιάστηκε στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, περνώντας και πάλι σε ολομέτωπη επίθεση, σημειώνοντας πως στο τέλος θα ζητήσουν και αναβολή Χριστουγέννων.

Νωρίτερα την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη ζήτησε με επιστολή του στη Super League ο Ολυμπιακός, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σηκώνουν το γάντι στις ερυθρόλευκες «γελοιότητες», όπως τις χαρακτηρίζουν.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ σημειώνουν πως πρόκειται για μια ΠΑΕ που δεν ζήτησε αναβολή σε θέματα όπως ο ξυλοδαρμός του Τζήλου, ο εμπρησμός της οικίας του Μπίκα, η χειραγώγηση παιχνιδιών αλλά ζητούν τώρα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: 

«Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει…».

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ τονίζουν πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει τις γελοιότητες, θέτοντας θέμα αναβολής του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα κανάλι, που όπως σημειώνουν, κλείνει σύντομα και θα φορτώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του…

Άλλωστε, όπως είναι ήδη γνωστό, οι «ασπρόμαυροι» θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ακολουθώντας τη δικαστική οδό απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ.

Μάλιστα, καταλήγουν πως από τον… πανικό τους να βρεθούν έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων!

Πηγή: sdna