Παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΙΝ.ΑΛ στη Χαλκιδική

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται το Κίνημα Αλλαγής στη Χαλκιδική. Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του νομού Χαλκιδικής, Αντώνης Βαφειάδης παρουσίασε τους  υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής του νομού, τον Μιχάλη Βλαχόπουλο, την Σάσα Ευτατόγλου, την Μάρθα Ζέππου, τον Άρη Κανέλλη και τον Απόστολο Πάνα.

Ο κ. Βαφειάδης τόνισε ότι στόχος του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Χαλκιδική είναι να αυξήσει τα ποσοστά του και να ξανακερδίσει την βουλευτική έδρα.

Οι υποψήφιοι από την πλευρά τους αναφέρθηκαν στο διακύβευμα των εκλογών, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να αναδειχθούν κατά την προεκλογική περίοδο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη Χαλκιδική.

Να σημειωθεί ότι στην Γραμματεία Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΚΙΝ.ΑΛ. συμμετέχουν, εκτός από τον Αντώνη Βαφειάδη που είναι συντονιστής, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Μπούρος, η Βαρβάρα Ταρκάση, ο Θανάσης Τσίγκας, ο Αργύρης Τσινάς και ο Σπύρος Χριστίδης. Στην ολομέλεια της επιτροπής συμμετέχουν πάνω από 50 μέλη του Κινήματος στη Χαλκιδική, όπως επίσης ο γραμματέας και τα μέλη της ΝΕ του ΚΙΝ.ΑΛ. και οι γραμματείς και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των τοπικών οργανώσεων.

error: Content is protected !!