«Ποιος αξίζει να γίνει βασιλιάς;»

Με ενθουσιασμό συμμετείχαν τα παιδιά στη διαδραστική παρουσίαση της ιστορίας του παραμυθιού της Βούλας Παπατσιφλικιώτη  «Ποιος αξίζει να είναι βασιλιάς;» από τις εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.

Η συγγραφέας μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαρούμενη και γιορτινή συνομίλησε με τα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της. Για το βιβλίο μίλησε ακόμα ο Αχιλλέας Τριαντόγλου, εκδότης/συγγραφέας.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσίασης βιβλίων και συγγραφέων που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Η αυλαία στις βιβλιοπαρουσιάσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου  της θεματικής ενότητας  «Ιστορικό μυθιστόρημα » πέφτει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με το βιβλίο  «Λίγες και μία νύχτες» του συγγραφέα, Ισίδωρου Ζουργού από τις Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.

Όπως τόνισε η Πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, η προσπάθεια του Νομικού Προσώπου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στην κοινωνία του Πολυγύρου  και θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα με την θεματική ενότητα  «Μυθιστόρημα- Διήγημα».

error: Content is protected !!