Sani/Ikos: Kορυφαία βραβεία για τα ξενοδοχεία του Ομίλου

Σε μία χρονιά τόσο απαιτητική για τον Ελληνικό και παγκόσμιο τουρισμό, δύο ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos αναδείχθηκαν κορυφαία του κόσμου, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις στα Travelers’ Choice™ Awards 2021 της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

Συγκεκριμένα, το Ikos Olivia βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης ως το καλύτερο All-Inclusive ξενοδοχείο παγκοσμίως (Top 25 All-Inclusive Resorts in the World στη θέση #1) ενώ το Sani Dunes βρίσκεται στην θέση #3 στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών οι οποίοι ανέδειξαν τα Top 25 ξενοδοχεία στον κόσμο. Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα TripAdvisor’s Travelers’ Choice™ Awards, τα οποία απονέμονται φέτος για 19η φορά, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού.

 «Οι επισκέπτες, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το Sani Resort και τα Ikos Resorts, ειδικά κατά τη διάρκεια των χρονικών διαστημάτων που διανύουμε, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας τα συγκροτήματα του Oμίλου Sani/Ikos ως δύο από τα κορυφαία θέρετρα στον κόσμο, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνεια και μας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας να διατηρηθούμε στην κορυφή. Ισχυρό σύμμαχο σε όλη αυτήν την προσπάθεια φέτος αποτέλεσαν και αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Τα πρωτόκολλα #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol™ για τα Ikos Resorts εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Οι διακρίσεις αυτές, είναι μια επιπλέον σημαντική αναγνώριση παγκοσμίου κύρους της δέσμευση φιλοξενίας και ασφαλών διακοπών στην Ελλάδα και στα Sani Resort και Ikos Resorts ειδικότερα. Φυσικά, πίσω απ΄όλες τις διακρίσεις βρίσκονται οι άνθρωποί μας, στους οποίους και αξίζουν τα εύσημα» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κοντός, COO Sani/Ikos. Η Αρχιτεκτονική Μελέτη, το Interior Design καθώς και η Επίβλεψη υλοποιήθηκε από τη εταιρία Nimand Architects της Δρ. Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη.

Εκκίνηση της σεζόν

Ο Όμιλος αξιοποιεί περαιτέρω τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2020 σε αναμονή των αυξημένων απαιτήσεων των ταξιδιωτών για ασφάλεια, θαλπωρή και ξεκούραση σε στενή επαφή με τη φύση, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με άπλετο ιδιωτικό χώρο για τους επισκέπτες. Και το Sani Resort (έναρξη 14.5) και τα Ikos Resorts (έναρξη 17.5) δείχνουν από τις απαρχές της δημιουργίας τους το ιδιαίτερο προφίλ τους, προσφέρoντας αυθεντικές αποδράσεις, ένα όραμα το οποίο εξελίσσεται πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες: τη βιώσιμη λειτουργία των ξενοδοχείων, την προστασία της τοπικής βιοποικιλότητας και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων της κάτω από την ομπρέλα του “Sani Green” και ‘’Ikos Green’’.

Όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου αναβαθμίζουν περαιτέρω το ξενοδοχειακό προϊόν, τις εμπειρίες, τις εγκαταστάσεις, τα πρωτόκολλα και τις παροχές, δίνοντας έμφαση στους εξωτερικούς χώρους, την ιδιωτικότητα και την υγιεινή και επεκτείνουν την ήδη εντυπωσιακή πληθώρα επιλογών αναψυχής. Στόχος παραμένει η ολιστική εμπειρία διακοπών όπου ο επισκέπτης εμπνέεται να εξερευνήσει τις επιλογές που του δίνονται και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις με τους αγαπημένους του ανθρώπους, απολαμβάνοντας όλα όσα έχει να του προσφέρει το απαράμιλλο -και απέραντο- φυσικό περιβάλλον του Sani Resort και των Ikos Resorts

Σχετικά με τον Όμιλο Sani/Ikos

O Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o Όμιλος λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort στον κόσμο.

Ο Όμιλος αναπτύσσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια. Στόχος του ομίλου SANI/IKOS GROUP μέσω της LBRI, είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τηρώντας τις δεσμεύσεις του ομίλου για ξενοδοχειακές μονάδες που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον, κατανάλωση τοπικών προϊόντων και δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων απασχόλησης, καθώς συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας του. Παράλληλα, ο Όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το δέκατο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον Όμιλο, το οποίο θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2021 στην Marbella/ Estepona της Ισπανίας. Ο Όμιλος αναπτύσσει στο εξωτερικό το εμπορικό σήμα IKOS RESORTS, μέσω franchise της LBRI με την εταιρεία Ιkos International SCA, η οποία ιδρύθηκε το 2018. Τη διοίκηση της Ikos International SCA ασκούν ως co-managing partners οι κκ Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με κύριους μετόχους τους κκ. Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin και Goldman Sachs Asset Management, Oaktree Capital Management LP και Hermes GPE.

Πηγή: parallaximag.gr