Στη Χαλκιδική οι νικητές των Όσκαρ

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει… Στην Ουρανούπολη, σε πολυτελείς βίλες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις διακοπές τους οι υποψήφιοι και οι νικητές των σημαντικότερων κατηγοριών των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Οι σταρ του Χόλιγουντ θα διαμείνουν στο συγκρότημα «Avaton Luxury Villas Resort» που βρίσκεται στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής και αποτελείται από 16 υπερλούξ βίλες με το κόστος διανυκτέρευσης να φτάνει τα 385 ευρώ. Η επιλογή του συγκεκριμένου καταλύματος όπως υποδηλώνει και η ονομασία του γίνεται με κριτήριο την ιδιωτικότητα που παρέχεται και αναζητούν οι celebrities. Στις υπηρεσίες του resort περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι εξορμήσεις με ιδιωτική θαλαμηγό, spa, ιστιοπλοϊκό, πτήσεις με ιδιωτικό ελικόπτερο, καταδύσεις, προσωπικός μπάτλερ και λιμουζίνα.

H ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη marketing της εταιρείας Ναταλία Χαντζή μιλάει για την ιδέα αλλά, πώς κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία και σε συμφωνία με την οργανωτική επιτροπή των Όσκαρ.

«Γενικά εμείς στο κομμάτι του marketing και των πωλήσεων στοχεύουμε σε VIP πρόσωπα σε όλο τον κόσμο. Φυσικά όταν μιλάμε για VIP, τα Όσκαρ είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό» σημειώνει η κυρία Χαντζή.

«Η εταιρεία μας είναι ελληνική, ήρθαμε σε επαφή με τους υπεύθυνους μάρκετινγκ οι οποίοι μας παρέπεμψαν σε μια εξωτερική εταιρεία με την οποία συνεργάζονται για αυτό το θέμα. Δηλώσαμε το ενδιαφέρον μας και περάσαμε από μια φάση αξιολόγησης, τους άρεσε πολύ το προϊόν που προσφέραμε κι έτσι άρχισε η συνεργασία μας. Το δώρο θα δοθεί σε όλους τους υποψηφίους του Α’ και Β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου, σε υποψηφίους και νικητές, στην κατηγορία σκηνοθετών και στον παρουσιαστή», αναφέρει η κυρία Χαντζή.

Κάθε χρόνο, το «Avaton Luxury Villas Resort» φιλοξενεί πολλούς επωνύμους από τον διεθνή καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο αλλά και αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων.