Στην κορυφή των Υπηρεσιών Θεματοφυλακής η Τράπεζα Πειραιώς σε Παγκόσμιο Επίπεδο

Το διεθνές περιοδικόGlobalCustodian, κορυφαίο στον κλάδο των υπηρεσιών θεματοφυλακής, πραγματοποιεί κάθε χρόνο έρευνα για τις τράπεζες σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές και κατατάσσει κάθε τράπεζα με βάση τα σχόλια των πελατών.Η Τράπεζα Πειραιώς έχει επιλεγεί στους τρειςπροτιμητέους υποψηφίους για το GlobalCustodian’s 2018 GlobalExcellenceAward για τη Διαχείριση και Εξυπηρέτηση Πελατών (RelationshipManagement). Η κατάταξη προέκυψε μέσα από απαντήσεις θεσμικών πελάτων σε σχετικά ερωτηματολόγια που κατάρτησε το εν λόγω περιοδικό.

 

Η Τράπεζα Πειραιώς διακρίθηκεκαι το 2017, μεταξύ κορυφαίων διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία RelationshipManagement.

 

Ο Ανδρέας Οικονομίδης, HeadofSecuritiesServicesτης Τράπεζας Πειραιώς, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιουςγια το GlobalExcellenceAward, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή η υποψηφιότητα αποτελεί την αναγνώριση της δέσμευσης της Τράπεζας Πειραιώς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και στην ανάπτυξη και τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες. Στην Τράπεζα Πειραιώς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους θεσμικούς πελάτες μας.Η ικανοποίηση των πελάτων που είχε σαν αποτέλεσμα την υποψηφιότητά μας αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς.»

 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει το περιοδικό στο Λονδίνο στις 15 Μαρτίου2018.

 

error: Content is protected !!