Συγκίνηση στο αντάμωμα των Τριγλιανών στο Λαογραφικό Μουσείο Ραφήνας

Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, το Τριγλιανό αντάμωμα των προσφύγων της Ραφήνας με τα αδέλφια τους από την Χαλκιδική. στο Λαογραφικό Μουσείο της Ραφήνας.

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας, υποδέχθηκε τη Δημοτική χορωδία Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, η οποία κράτησε συντροφιά με όμορφες μελωδίες και τραγούδια, όλους όσους βρέθηκαν στο «Σπίτι της Τρίγλιας».

Το καλωσόρισμα έγινε από την κα. Θωμαϊς Αρβανιτίδου και τον κ. Γιώργο Κική.

Στην συνέχεια ακολούθησαν τραγούδια από τη Δημοτική χορωδία Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής.

Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας στον Αντιδήμαρχο Νέας Προποντίδας Γιάννη Καραπανταζή, από τον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας και πρ. Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέα Κεχαγιόγλου στην πρ. πρόεδρο του Συλλόγου Τριγλιανών Χαλκιδικής Χρυσούλα Σαράφη και από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας κ. Γιώργο Κούτρη στον Δάσκαλο της Χορωδίας κ. Τσαμαϊδη.

Ακολούθησε γεύμα με τραγούδια και χορό στο «La Sera».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Γιώργος Χαχολάκης και Παναγιώτης Καλφαντής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Δημιουργίας» Δαμιανός Φαφούτης, ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέας Κεχαγιόγλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου Δημήτρης Κατσουλάκης, η κα. Σωσώ Λέου και Άννα Ραφτοπούλου από το Λύκειο των Ελληνίδων Ραφήνας, η πρόεδρος του Συλλόγου «Ραφήνα Σ’ αγαπώ» κα. Στέλλα Μισοκοίλη, σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας και πλήθος κόσμου.