Συμμετοχή του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σάρτης στην Τουριστική Διεθνή Έκθεση της Ρουμανίας

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Αξιότιμοι “TTR ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO” που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι, συμμετείχε ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Σάρτης, δια του εκπροσώπου του Ιωάννη Πάππα (μέλος ΔΣ του συλλόγου), σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής “Αριστοτέλης”, την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου και ο ταμίας Σωκράτης Ηλιάδης.

“Η συμμετοχή του συλλόγου μας στην έκθεση της Ρουμανίας στο περίπτερο του ΕΟΤ και συγκεκριμένα στο γραφείο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, όπως κάθε χρόνο κρίθηκε απαραίτητη από τα μέλη του ΔΣ, δεδομένου ότι η Ρουμανία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές μας. Οι αριθμοί επισκεψιμότητας των Ρουμάνων στη Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2022 καθώς και η φετινή τους συμμετοχή στην έκθεση της Ρουμανίας, δικαίωσαν για άλλη μια φορά την συμμετοχή μας καθώς και όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες που πραγματοποιούμε όλο το χρόνο σε facebook και instagram, στοχεύοντας στην συγκεκριμένη αγορά.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια συμμετοχής μας στη ROMEXPO πραγματοποιήθηκαν επαφές με τον διευθυντή του ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γιώργο Σταφυλάκη, ο οποίος δήλωσε ότι η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των Ρουμάνων για τους ελληνικούς προορισμούς θα παραμείνει πολύ υψηλό για την τουριστική σεζόν 2023 κάτι που φάνηκε από τις υψηλές πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης.

Ορόσημο αποτέλεσε η συνάντηση των εκπροσώπων μας με τον κορυφαίο Ρουμάνο ραδιοφωνικό παραγωγό Daniel Buzdugan, ο οποίος ως εκπρόσωπος του περιπτέρου του ΕΟΤ στην ROMEXPΟ, επισκέφθηκε το περίπτερο της Ελλάδας. Ο Daniel ακολουθείται από περίπου 780 χιλιάδες μέλη στην σελίδα του στο facebook και 358 χιλιάδες στο instagram ενώ είναι ιδιαίτερα γνωστός γιατί δεν ξεχνά να αναφέρει σε κάθε μέσο τους λόγους για τους οποίους αγαπά την Ελλάδα.

Εμείς τον καλέσαμε να επισκεφθεί την Σάρτη καθώς μας ανέφερε ότι επισκέπτεται πολύ συχνά το Άγιο Όρος και τον διαβεβαιώσαμε ότι θα απολαύσει την καλύτερη θέα.

Τέλος στα πλαίσια B2B συναντήσεων που οργάνωσε η Ομοσπονδία, ταξιδιωτικοί πράκτορες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη Χαλκιδική. Στοιχεία επικοινωνίας τους θα δημοσιευτούν στα μέλη των συλλόγων από την γραμματεία της Ομοσπονδίας εν ευθέτω χρόνω.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής “ο Αριστοτέλης” για την αμέριστη βοήθεια καθώς και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής για τη συνεχή συνεργασία.”, αναφέρει ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Σάρτης.