Θεοχάρης για διασύνδεση ταμειακών – POS: «Όχι» άλλη παράταση μετά το τέλος Απριλίου

 «Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς» δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών

«Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση» τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης για το θέμα της διασύνδεσης ταμειακών μηχανών – POS.

 «Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί. Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί, είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον ειδικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τις 15 Μαρτίου και μετά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο το ραντεβού για τη διασύνδεση» δήλωσε ο κ. Θεοχάρης στον ΣΚΑΪ.

Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα πια μηχανήματα που δεν χρειάζονται διασύνδεση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση, πρόσθεσε ο υφυπουργός Οικονομικών.

Ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε και τσην αυτοκριτική του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Το συγγνώμη το είπε εμμέσως αλλά δεν είναι αρκετό γιατί διέσυρε την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων οι οποίοι δεν του έφταιξαν σε τίποτα. Ήδη, οι αντιδράσεις είναι σφοδρές».

Πηγή: protothema.gr