Θεσσαλονίκη: Διαμαντής και Γιάννης Μασούτης υποδέχτηκαν τον Ιερώνυμο

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος επισκέφτηκε το Logistics Center της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που βρίσκεται στο Καβαλάρι. Τον υποδέχτηκαν ο κ. Διαμαντής Μασούτης, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας, και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Μασούτης.

Το Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής της εταιρείας συμπληρώνει φέτος 6 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και σε αυτή την επέτειο είχαν τη μεγάλη χαρά και τιμή οι επικεφαλής της εταιρείας και οι εργαζόμενοι στο Logistics Center να δεχτούν από κοντά τις ευχές του Αρχιεπισκόπου.

Ο Αρχιεπίσκοπος σε δηλώσεις του είπε ότι θα ήταν παράλειψη να μην επισκεφτεί ένα χώρο που ευεργετεί πολύπλευρα ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ευχαρίστησε την οικογένεια Μασούτη για το έργο της. Είναι γνωστή η συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσω του Φιλανθρωπικού της Οργανισμού «Αποστολή», και της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που υλοποιούν από κοινού το πολύ σημαντικό πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» για τη στήριξη οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής π. Συμεών Βολιώτης, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης και ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας. Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης και διευθυντικά στελέχη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

error: Content is protected !!