Θεσσαλονίκη: Νέο μεγάλο όνομα «φέρνει» ο Μασούτης στο ΕΒΕΘ!

Ο Γιάννης Μασούτης διεκδικεί για πρώτη φορά φέτος την προεδρία του ΕΒΕΘ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Δεκεμβρίου. Στη νέα αυτή εποχή για το ΕΒΕΘ ο Γιάννης Μασούτης «φέρνει» και μεγάλο όνομα από τη ΔΕΘ! Ο λόγος για τον διευθύνων σύμβουλο του εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – Helexpo, Κυριάκο Ποζρικίδη, ο οποίος ανακοίνωση πως βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές.

Όπως αναφέρει ο κ. Ποζρικίδης «Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν ισχυρό πυλώνα της επιχειρηματικής κοινότητας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι πρωτοβουλίες και δράσεις του τα τελευταία χρόνια υπό την προεδρία του κ. Δημήτριου Μπακατσέλου το έχουν καταστήσει ως ένα ισχυρό μοχλό ανάπτυξης και στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η σκυτάλη αλλάζει και ο συνδυασμός, υπό την ηγεσία του κ. Ιωάννη Μασούτη, αναλαμβάνει την υποχρέωση να τον οδηγήσει ακόμη πιο δυναμικά, μέσα από ένα δύσκολο περιβάλλον, σε νέες εποχές.

Σε αυτή την προσπάθεια συμπαρατάσσομαι διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία τριάντα ετών σε εκθεσιακούς τομείς εξωστρέφειας, στήριξης των επιχειρήσεων, ανάπτυξης δικτύων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σας προσκαλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό «Νέα Επιμελητήριο» και την υποψηφιότητα μου στον τομέα των Υπηρεσιών».


Υπενθυμίζεται πως στις προηγούμενες εκλογές, το 2011, ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπακατσέλο είχε αναδείχτηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό περίπου 96,4% και είχε αποσπάσει συνολικά 60 από τις 61 έδρες του Διοικητικού συμβουλίου.