Θεσσαλονίκη: Τα LIDL δίνουν 2 ευρώ στο Ιπποκράτειο, για κάθε λούτρινο ζωάκι!

Αγοράζουμε λούτρινο κουκλάκι από τα LIDL και βοηθάμε… το Ιπποκράτειο. Όπως αναφέρει η γνωστή εταιρεία «Στη Lidl Hellas κάνουμε καθημερινά πράξη τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο. Για άλλη μια χρονιά στηρίζουμε το έργο της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά» διευρύνοντας τη συνεργασία μας και στηρίζοντας αυτή τη φορά ένα έργο στη Θεσσαλονίκη.

Από 2 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι (θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Lidl) αξίας 6,99, προσφέρουμε 2 Ευρώ στο «Σωματείο ΦΚΠΙ Ανοιχτή Αγκαλιά» για την αναμόρφωση θαλάμων της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδος, με 45 κλίνες αυτή τη στιγμή, όπου εκτελούνται περίπου 2.000 χειρουργεία ετησίως, εισάγονται πάνω από 5.000 παιδιά και εξετάζονται στα τακτικά και στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία πάνω από 20.000 παιδιά.

Ο ιατρικός εξοπλισμός της Κλινικής έχει να ανανεωθεί τουλάχιστον μια δεκαετία, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να στηρίξουμε την ενέργεια αναμόρφωσης των θαλάμων στο χώρο της Κλινικής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας νοσηλείας των παιδιών αλλά και τη βελτίωση της ψυχολογίας των παιδιών και των γονιών τους.

Ο τομέας της υγείας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος ΕΚΕ γι΄αυτό την τελευταία επταετία δίνουμε έμφαση σε αντίστοιχες ενέργειες: στηρίζουμε εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε ακριτικές περιοχές της χώρας και προχωρήσαμε στην ανάπλαση των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

Η υγεία αξιολογείται διαχρονικά ως το πρώτιστο αγαθό του ανθρώπου και της κοινωνίας μας, αλλά δυστυχώς λόγω της κρίσης στη χώρα μας υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις στον τομέα αυτό. Στη Lidl, προσηλωμένοι στο στόχο μας, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις προδιαγραφές για να ένα ασφαλές πλαίσιο ιατρικής περίθαλψης».

Περισσότερα στα:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

error: Content is protected !!