Το iPhone X διαθέσιμο στον Κωτσόβολο

Τα νέα iPhone Χ είναι διαθέσιμα στον Κωτσόβολο και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα αποκτήσει με έως 48 άτοκες δόσεις*.

Το νέο iPhone Χ, απευθύνεται σε εκείνους που “καλωσορίζουν το μέλλον”! Έχει οθόνη Super Retina HDR OLED 5,8 ιντσών με εκπληκτικά χρώματα και υψηλή φωτεινότητα. Η True Depth κάμερα υποστηρίζει Face ID για προηγμένη αναγνώριση προσώπου που ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X με μία μόνο ματιά. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι στα πλαϊνά, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και διατίθεται σε δύο χρώματα, space gray και silver.

Επιπλέον, διαθέτει διπλή κάμερα 12MP και Dual OIS ενώ διαθέτει Quad-LED TrueTone flash με οπτική σταθεροποίηση για καλύτερο βίντεο και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K και δυνατότητα καταγραφής σε slow motion στα 1080p μέχρι 240fps. Η μπαταρία του διαρκεί επιπλέον 2 ώρες σε σχέση με αυτήν του iPhone 7, ενώ υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση μέσω του ανοιχτού προτύπου Qi.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone Χ μέσω του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, του www.kotsovolos.gr, αλλά και με τηλεφωνική παραγγελία στο 210 28 99 999.

*Οι άτοκες δόσεις αφορούν αγορές με πιστωτική κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία προ-παραγγελίας, παράδοσης και παραλαβής των συσκευών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλεφωνικό κέντρο (2102899999) ή σε όποιο φυσικό κατάστημα Κωτσόβολος.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/, ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos

Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn

You Tube –  http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Instagram – https://www.instagram.com/kotsovolos_greece/

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

 

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά και Ιρλανδικά αεροδρόμια και τη Phone House στην Ισπανία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και τη Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία και την Ισπανία.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Η Dixons Carphone βραβεύτηκε ως ‘Retailer of the Year’ στα Βραβεία Retail Week Awards 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.