Τι προβλέπει ο Μουρίνιο για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι της ελληνικής Super League αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος προπονητής

Ο Ζοσέ Μουρίνιο  εγκωμίασε πολλές φορές-μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ- τον Πέδρο Μάρτινς, μετά τον αγώνα της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό, τόνισε πάντως πως δεν είναι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι Πορτογάλοι είναι οι καλύτεροι προπονητές στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε στο ντέρμπι (1.12)της ελληνικής Super League (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ), υποστηρίζοντας, -περισσότερο μάλλον ως δική του επιθυμία -, πως θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με ισοπαλία!

«Ποτέ δεν κατέκτησα το Copa Libertadores ή έπαιξα σε ένα πρωτάθλημα της Νότιας Αμερικής», τόνισε ο Μουρίνιο μιλώντας στο (media group) Eleven Sports όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Κατά τις δηλώσεις του παραδέχθηκε την ικανοποίησή του για τον Ζόρζε Ζέσους, που κατέκτησε το Libertadores με την Φαλμένγκο.

«Παρακολουθώ τους Πορτογάλους προπονητές και αυτό που κάνουν καλά με γεμίζει με ικανοποίηση. Δεν είμαι πάντως ένας από αυτούς που λένε ότι οι Πορτογάλοι προπονητές είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, δεν μου αρέσει να ξεκινήσω αυτήν την συζήτηση που μπορεί να κρύβει κάποια διαμάχη πίσω της. Όταν δεν παίζουν εναντίον μου, θέλω να κερδίζουν οι Πορτογάλοι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Πέδρο (Μάρτινς) θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ του Αμπέλ το Σαββατοκύριακο, είναι ένα ενδιαφέρον ντέρμπι για να παρακλολουθήσει  κάποιος… θα μπορούσε να λήξει με ισοπαλία», συνέχισε  ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ο Ολυμπιακός γνώριζε κάτι που ακόμα δεν καταλαβαίνω καλά », πρόσθεσε μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι. «Ήταν μια πολύ σκληρή νίκη. Ο Ολυμπιακός με εξέπληξε, όχι για τον Πέδρο, ο οποίος είναι φανταστικός προπονητής και θέτει όλες τις ομάδες του να παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Νόμιζα ότι θα προσπαθούσαν να κοντρολάρουν το παιχνίδι, να περιμένουν το λάθος μας και αργότερα να προσπαθήσουν να κερδίσουν. Αλλά όχι, οι γραμμές τους προχώρησαν, άρχισαν να παίζουν και να παίζουν καλά».