Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνάντησε ο Σύλλογος Νέων Ν. Τρίγλιας

Μια εγκάρδια συνάντηση είχαν τα μέλη του Συλλόγου Νέων της Νέας Τρίγλιας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά την είσοδό του στα εγκαίνια έκθεσης του φωτογράφου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Νίκου Μαγγίνα στη Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης, με τίτλο: «Ο Πατριάρχης της Αγάπης, της Ειρήνης και του Διαλόγου» είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τα μέλη του Συλλόγου.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ο Ανέστης Κελγιανόγλου έδωσε στον Πατριάρχη ένα αναμνηστικό δώρο του συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου ωστόσο δέχτηκαν μια ιδιαίτερη, όσο και συγκινητική πρόσκληση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Ο ίδιος τους ανέφερε ότι πλέον ο ναός της Παντοβασίλισσας στην Τρίγλια Βιθυνίας, ως ακίνητο, έχει περάσει στα χέρια του Οικουμενικού Πατριαρχείου και θα ήταν χαρά του να παρευρεθούν ως απόγονοι και τα μέλη του Συλλόγου στα θυρανοίξιά της!

“Μια ευλογία από έναν πράο και προσιτό άνθρωπο του Θεού. Είμαστε περήφανοι που είχαμε αυτή την μεγάλη τιμή τόσο ως άνθρωποι όσο και ως Σύλλογος” σχολίασαν τα μέλη του Συλλόγου. Εκεί ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κονταξής, η ταμίας Γεωργία Παρέση και άλλα μέλη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστησαν  ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκπρόσωποι αρχών και πολύς κόσμος.