Βασιλειάδης: “Γενναίες αποφάσεις” – Σκέψεις για διακοπή πρωταθλήματος!

Μετά τη ματαίωση της αναμέτρησης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τα χθεσινοβραδινά γεγονότα, η κυβέρνηση φαίνεται έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, κατόπιν επικοινωνίας του με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά απίθανο είναι.  

Αντιθέτως, όπως μεταφέρθηκε στον ρεπόρτερ του σταθμού, το σενάριο της διακοπής της Super League είναι «το πιο… light σενάριο που σκεφτόμαστε για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου», δείχνοντας ότι οι δράσεις της κυβέρνησης για άμεση αντίδραση στα όσα συμβαίνουν είναι θέμα χρόνου.

Η δήλωση Βασιλειάδη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά με τα όσα έγιναν στη Τούμπα: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Η επίμαχη φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ:

typosthes.gr