ΕΟΤ: Η σύνθεση του νέου δ.σ.

Πιο αναλυτικά, αυτή έχει εξής:

    Πρόεδρος: Άντζελα Γκερέκου

    Γενικός γραμματέας: Δημήτρης Φραγκάκης

    Μέλη διοικητικού συμβουλίου:

– Βαρβάρα Αυδή: Επιχειρηματίας, εκλεγμένη πρώην πρόεδρος δ.σ. Πανευρωπαϊκού Οργανισμού Historic Hotels of Europe, ιδρυτής Δικτύου Υάδες Greek Historic Hotels. Κάτοχος ΜΒΑ και Bachelor Ecole Hoteliere de Lausanne.

– Παρασκευή Βασιλοπούλου: Επίτιμη διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Κριτικός τέχνης. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ανασκαφικό, αρχαιολογικό και συγγραφικό έργο. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του ΚΑΣ και του ΚΣΝΜ.

– Αγγελική Κοσμοπούλου – αντιπρόεδρος: Διδάκτωρ Αρχαιολογίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος επικοινωνίας σε πολλούς οργανισμούς και φορείς. Σήμερα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στον κοινωφελή χώρο.

– Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης: Οικονομολόγος με ΜΒΑ από το Imperial College London και Διδακτορικό στα Χρηματοοικονομικά από το Χάρβαρντ. Μέλος της διοίκησης του Ομίλου Πολυτελών Ξενοδοχείων Atrium Hotels, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

– Αγγελική Μητσολίδου: Μέλος του ΔΣΑ, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ΜΒΑ από το Imperial College London.

– Δάφνη Μιχαλοπούλου: Οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα Τουρισμού, με πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα κι εξωτερικό σε τουριστικά επενδυτικά έργα και κατάρτιση μελετών τουριστικής ανάπτυξης για Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών (DMOs), καθώς και για Ευρωπαϊκές Ενώσεις Ξενοδόχων. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne). Μέλος Επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων του κλάδου.

– Χαρά Πασχαλίδου: Στέλεχος στα ΕΛΤΑ, όπου συνέβαλε ως Project Manager στην επιτυχή συμμετοχή της εταιρείας σε μεγάλους διαγωνισμούς Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στέλεχος με ειδίκευση στις Πωλήσεις και το marketing.

– Βασίλειος Πολίτης: Υποναύαρχος Π.Ν. (ε.α.). Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου των ΗΠΑ. Διετέλεσε σύμβουλος εταιρειών σε θέματα ανάπτυξης, βελτίωσης λιμενικών υποδομών και μαρίνων.

– Νικόλαος Πουλιού: Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Divine Hotels. Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην ΠΟΞ, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κι αντιπρόεδρος της Τράπεζας Δωδεκανήσου.