ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – Το έργο ξεκίνησε στον Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, ανέφερε τα παρακάτω:

“Με την ευλογία της εκκλησίας και με την παρουσία δημοτικών συμβούλων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, όπως επίσης και των εκπροσώπων της εταιρείας Hengas Α.Ε, τελέστηκε αγιασμός για το ξεκίνημα του έργου διανομής φυσικού αερίου στον Πολύγυρο. Ήδη έχει εγκατασταθεί το ανάλογο εργοτάξιο και… ξεκίνησαν οι σχετικές εργασίες. Εκτίμηση της εταιρείας είναι , ότι μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, θα γίνουν και οι πρώτες συνδέσεις.  Όλες οι συνδέσεις θα γίνουν ΔΩΡΕΑΝ.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, γιατί πίστεψα από την αρχή στο έργο αυτό, το παλεύω από το 2019 και με οργανωμένη προσπάθεια φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Μέλημά μας θα είναι τώρα να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ η αγορά και η τοποθέτηση των καυστήρων του φυσικού αερίου για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση. Συνεχίζουμε, επίσης , τις επαφές μας, ώστε η παραπάνω διαδικασία να συνεχιστεί για τα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου μας.

Δε παραλείπω να τονίσω, ότι μας εξέπληξε και μας λύπησε η απουσία δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι κλήθηκαν να παραστούν.

Ας είναι.. ο λαός κρίνει, εμείς συνεχίζουμε”…

aetoshal.blogspot.com