Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και μεγάλη συμμετοχή των μελών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και η ετήσια κοπή της πίτας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Θεοχάρης, ο οποίος συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής και έδωσε στα μέλη την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υφυπουργού και αφορούν ζητήματα που απασχολούν και προβληματίζουν τον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Πλαίσιο βραχυχρόνιας μίσθωσης, mydata και πρακτικά θέματα σχετικά με την οικονομική, δημοσιονομική και φορολογική πολιτική του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Τέθηκε δε με έμφαση το ζήτημα της παραξενοδοχίας μέσω κατοικιών αλλοδαπών ιδιοκτητών, που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε όλο το Νομό.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΞΧ, Γρηγόρης Τάσιος ευχαρίστησε όλους τους συναδέρφους του για την υποστήριξη τους, με την οποία η Ένωση πρωτοστατεί για 40 και πλέον έτη μεταξύ των Ξενοδοχειακών Ενώσεων πανελλαδικά.

Στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το παρών οι βουλευτές Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιωάννης Κουφίδης και Πέλη Ιορδανίδου, η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και εκπρόσωπος του δήμου Αριστοτέλη. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας και ο Διοικητής της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής.

Η εκδήλωσε έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.