Με νέο λογότυπο ξεκινά δυναμικά την τουριστική του καμπάνια ο Δήμος Σιθωνίας

Με νέο λογότυπο ξεκινά δυναμικά την τουριστική του καμπάνια ο Δήμος Σιθωνίας, σηματοδοτώντας την ανανέωση του σκεπτικού του στην προσέγγιση της Τουριστικής Προβολής αλλά και απαντώντας σε σύγχρονες ανάγκες του κοινού, για λογότυπο σε basic γραμμή και σε χρώματα αντιπροσωπευτικά του προορισμού.

Η ονομασία «Σιθωνία» που προσδιορίζει απόλυτα τον προορισμό και καλύπτει συνολικά όλο το φάσμα των συνειρμών του επισκέπτη, σχεδιάστηκε με απλές λιτές γραμμές για να…αποτελεί ένα εύληπτο λογότυπο που δεν δυσκολεύει στην ανάγνωση.

o    Στη χρωματική παλέτα του μπλε οι αποχρώσεις ποικίλουν και αντιπροσωπεύουν την καταγάλανη θάλασσα, τα σμαραγδένια νερά αλλά και τον υπέροχο, γαλανό ουρανό της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, το φωτεινό κίτρινο, παραπέμπει στις ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες που μπορεί να χαρεί ο επισκέπτης της Σιθωνίας αλλά και στις χρυσαφένιες αμμουδιές του προορισμού.

o    Η πυξίδα λειτουργεί εμφατικά, τονίζοντας τη μέγιστη σημασία που αποκτά η επίσκεψη στη Σιθωνία για τον καθένα, καθώς η πυξίδα δείχνει πάντα τη σωστή κατεύθυνση για την εξεύρεση του προορισμού.

o    Ο κυματισμός στο κάτω μέρος του λογοτύπου αποδεικνύει ότι το κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι η θάλασσα.

Το νέο λογότυπο της Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σιθωνίας προσαρμόζεται παραμένοντας αμετάβλητο τόσο σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες όσο και σε προωθητικά αντικείμενα όπως μπλουζάκια, καπέλα, αναπτήρες, μπρελόκ, μαγνητάκια που δυνητικά μπορούν να γίνουν και να ενισχυθεί η καμπάνια της τουριστικής προβολής της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας δήλωσε:«Ο Δήμος Σιθωνίας μέσω της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και του Λιμενικού Ταμείου δεν έχει χάσει λεπτό από την προετοιμασία της τουριστικής προβολής της περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, αξιοποιώντας το χρόνο για να οργανώσει τις προωθητικές του υπηρεσίες.Εξάλλου, η δυσμενής εξέλιξη της πανδημίας του covid-19, που προκάλεσε παγκοσμίως μια συνθήκη πρωτόγνωρης αβεβαιότητας έπρεπε να αντιμετωπισθεί επιθετικά και δυναμικά και στον νευρολογικό τομέα του Τουρισμού.Εξαιτίας των περιστάσεων που επιβάλλει ο νέος ιός, γίνονται όλες οι αναγκαίες κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η διαφήμιση του τουριστικού προϊόντος της Σιθωνίας πρωτίστως προς τις βασικές αγορές, που περιλαμβάνουν κυρίως τον οδικό τουρισμό. Οι προσπάθειες αυτές στοχεύουν την εξασφάλιση της ποιότητας της τουριστικής ταυτότητας της Σιθωνίας και την ενίσχυση της αφοσίωσης και της εμπιστοσύνης των τουριστών που δείχνουν σταθερή προτίμηση προς εμάς.

Σύντομα θα είναι έτοιμη και η ανανεωμένη τουριστική σελίδα του Δήμου Σιθωνίας καθώς και τα social media. Εργαλεία με τα οποία μπαίνουμε δυναμικά στη μάχη της επόμενης ημέρας.

Στηρίζουμε τον Τουρισμό, χωρίς να χάνουμε λεπτό.»

Κυπαρίσσης Ντέμπλας

Δήμαρχος Σιθωνίας