Ν. Παππάς: Η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή

Το πολιτικό κλίμα για την παράταξή μας βελτιώνεται ραγδαία, η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτηση, υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, κάνοντας λόγο και για τη συγκρότηση μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης της Αριστεράς, η οποία θα εγγυηθεί την αριστερή μακροχρόνια διακυβέρνηση.

«Κάποιοι, από εκεί που μιλούσαν για διαφορές των 20, των 15, των 12, των 8 μονάδων, τώρα αρχίζουν και διασπείρουν ανοησίες περί νοθείας. Επειδή δεν βρισκόμαστε στο 1961 για να ψηφίζουν και τα δέντρα και επειδή η ευρωπαϊκή κάλπη δεν είναι εσωκομματική κάλπη της Ν.Δ., όπου κατήγγειλαν ο ένας τον άλλο υποψήφιο για νοθεία και παραβιάσεις των κανόνων, να είναι βέβαιοι ότι η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτηση», τόνισε από την Αλεξανδρούπολη, όπου συναντάται με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς.

Υποστήριξε επίσης ότι με αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση θα επανέλθουν θέσεις εργασίας που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, επισημαίνοντας ότι «την πρώτη τετραετία δημιουργήθηκαν 400.000 νέες θέσεις εργασίας Ο στόχος για την επόμενη είναι να το επαναλάβουμε».

Ερωτηθείς για τη δέσμη των θετικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως αφορά «μέτρα για τους πολλούς» και εξήγησε: «Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα λάβουν τη 13η σύνταξη. Είναι πολλά τα καταστήματα, τα μαγαζιά τα οποία επωφελούνται από τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στο ρεύμα, στα τρόφιμα. Όλα τα νοικοκυριά θα επωφεληθούν από τις μειώσεις των τιμών. Κι έρχονται κι άλλα, τα επιδόματα ενοικίου, τα επιδόματα παιδιών».