Θεσσαλονίκη: «Άνοιξαν» πτήσεις για 4 νησιά, με εισιτήρια από 19 ευρώ!

«Άνοιξε» προσφορά της Aegean με 5.000 θέσεις από 19 ευρώ σε απευθείας πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη. Η H προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις με το δίκτυο της Olympic Air από/προς Θεσσαλονίκη προς Χίο, Καλαμάτα, Ρόδο, Σάμο και Σκιάθο.

Η προσφορά της Aegean ισχύει μέχρι την επόμενη Τετάρτη (22 Μαιου) και οι πτήσεις που αφορούν τα 5.000 εκπτωτικά εισιτήρια είναι από 17 Ιουνίου μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

Η Aegean αναφέρει τους εξής όρους και προϋποθέσεις για την προσφορά: «Αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη προς Χίο, Καλαμάτα, Ρόδο, Σάμο και Σκιάθο – με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 22.05.2019 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 17.06.2019 έως και 26.10.2019. Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη ξεκινά από 19€. Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή ξεκινά από 41€: Θεσσαλονίκη – Χίος, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Σάμος – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight».