«Σε δύσκολη θέση ο Ηρακλής, ο Άρης θα πάρει αδειοδότηση»

Ο νομικός του Άρη, Πάρης Ατλαμάζογλου αναφέρθηκε στην εκδίκαση της προσφυγής των Άρη και Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σε συνέντευξη του στο Metropolis 95. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εκτιμήσεις του: «Ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη θέση εξαιτίας δικών του λαθών. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να αποφανθώ για το ποιος θα πέσει. Απλά αναφέρω την άποψή μου».

Για τη διάταξη του κανονισμού αδειοδότησης σύμφωνα με την οποία αν ομάδα Football League δεν πάρει άδεια για Super League δεν μπορεί να ανεβεί την επόμενη σεζόν: «Τη γνωρίζω. Με το θέμα της αδειοδότησης, όμως, δεν έχω ασχοληθεί και δεν μπορώ να συνεισφέρω κάτι στη συζήτηση. Ο Άρης είναι τακτοποιημένος και πιστεύω ότι θα πάρουμε αδειοδότηση».

Για τους λόγους που άλλαξε η σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Δεν τους γνωρίζω. Δεν έχω σαφή εικόνα. Τη σύνθεση του Δικαστηρίου τη γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Δεν άλλαξε κάτι στην πορεία. Ευθύς εξαρχής όταν κατατέθηκε η προσφυγή γνωρίζαμε ότι θα είναι αυτοί οι δικαστές. Δεν υπάρχει καμία καχυποψία, τουλάχιστον από την πλευρά του Άρη. Και τα άλλα διάδικα μέρη, πάντως, δεν διατύπωσαν κάποια επιφύλαξη».

Για το πότε θα εκδοθεί η απόφαση: «Πιστεύω Δευτέρα με Τρίτη».