Νέο νηπιαγωγείο και νέος βρεφονηπιακός σταθμός στην Κασσάνδρεια

Τις βάσεις για την κάλυψη αναγκών της προσχολικής ηλικίας έβαλε η δημοτική αρχή Κασσάνδρας με τα δύο νέα συγκροτήματα που θεμελιώθηκαν στην Κασσάνδρεια. Πρόκειται για το νέο νηπιαγωγείο και το νέο βρεφονηπιακό σταθμό. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, από ιδίους πόρους του δήμου.

«Για να φτάσουμε στη σημερινή θεμελίωση υπήρξε πολύ σημαντική η βοήθεια της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης, της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου και του δημοτικού Συμβουλίου. Η σχολική στέγη ήταν προτεραιότητα από την αρχή της θητείας μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι η ποιότητα φοίτησης για τα παιδιά είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή τους», σχολίασε ο δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Βασίλης Κυρίτσης.

Παράλληλα, είναι υπό ανέγερση σχολικές αίθουσες υπό τη μορφή προσθήκης στην Καλάνδρα και στην Καλλιθέα, ενώ ανάλογο αίτημα έχει υποβάλλει ο δήμος προς την ΠΚΜ για το λύκειο Κασσάνδρας.

Η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Νομού Χαλκιδικής κ. Ευτυχία Παπανικολάου συνεχάρη το δήμαρχο Κασσάνδρας για τις ενέργειες που κάνει όσον αφορά τα   θέματα εκπαίδευσης και σχολικής στέγης, τονίζοντας ότι ο κ. Κυρίτσης είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια της εκπαίδευσης.